Разом у технологічне майбутнє з Wi-Fi мережами HPE Aruba

Компанія  «Петерсон Системи» – системний інтегратор активно  впроваджує  Wi-Fi мережі корпоративного рівня будь яких розмірів, складності та умов користування (офісні приміщення, навчальні аудиторії, територіально розділенні офіси,  виробничі склади чи території «під відкритим небом» ) з подальшою інтеграцією даного рішення в системи управління, аналітики та звітності або системи безпеки для забезпечення належного рівня  контролю доступу до інфраструктури.

Для реалізації більшості проектів по розбудові Wi-Fi мереж наша компанія обрала стратегічним партнером Aruba HPE і ось чому:

  • згідно досліджень Gartner займає лідируючі позиції серед виробників в даному сегменті;
  • компанія Aruba крокує в ногу з інноваціями та інформаційним поступом і постійно оновлює свою лінійку продукції згідно сучасних тенденцій ринку ІТ, зокрема з огляду на високу мобільність, перехід в «хмари» та розвитком «Інтернету речей» (IoT) вендор впроваджує найновіші технології, зокрема перехід на найновішу технологію Wi-Fi-802.11ax або Wi-Fi 6, призначений для забезпечення кращої продуктивності.  Нові точки доступу 802.11ax, призначені для мереж високої щільності, а 550 модель є першою 802.11ax Wi-Fi Alliance, сертифікованою 8×8 MIMO точкою доступу!
  • Застосовуючи AI та машинне навчання, Aruba може оптимізувати RF за допомогою технологій AirMatch та ClientMatch. Використовуючи AI, AirMatch забезпечує краще планування каналів та планування потужності ТД, щоб переконатися, що користувачі отримують найкращий можливий досвід навіть у щільних умовах. Лінійка Aruba AP стандарту 802.11ax забезпечує в чотири рази більшу продуктивність завдяки використання сценаріїв із штучним інтелектом (AI).
  • Підтримка OFDMA підвищує ефективність, а також зменшує затримку, що особливо важливо для голосу, IoT та інших програм, які мають короткі пакети. Нові  точки доступу 802.11ax мають 802.15.4 стандарт, який підтримує Zigbee, на додаток до іншого радіо Bluetooth. Таким чином отримуємо одну платформу для підключення як до мобільних, так і для IoT-пристроїв.
  • Підтримка MU-MIMO дозволяє декільком пристроям передавати одночасно – до чотирьох клієнтів із серії 530 та до восьми клієнтів із серією 550 – ще більше покращуючи досвід роботи користувачів.
  • HPE Aruba «за» інтелектуальне споживання енергії: ТД 802.11ax з більш високою продуктивністю повинні обробляти більшу кількість пристроїв і трафіку, що веде до збільшення споживання енергії. Щоб компенсувати ці вимоги, функція Aruba NetInsight Green AP може вимикати певні AP, коли вони не використовуються, це суттєво економить енергію та витрати

Окрім якісного зв’язку та безперебійної роботи точок доступу перед ІТ службою гостро стоїть питання контролю доступу та дотримання політики безпеки корпоративної мережі. Для вирішення саме цих задач компанія HPE Aruba пропонує потужне рішення Aruba ClearPass – платформа, яка дає змогу користувачам безпечно підключати BYOD- пристрої самостійно, без залучення ІТ спеціалістів, за допомогою вбудованого центру сертифікації. Також модуль ClearPass OnGuard вирішує проблему контролю стану окремих пристроїв, які підключають до мережі та дає змогу проводити перевірку окремих пристроїв перед підключенням до мережі. Aruba ClearPass  без проблем інтегрується зі сторонніми рішеннями, що дозволяє впроваджувати дане рішення у вже існуючу мережу.

Наші знання, практичний досвід та професіоналізм доведений нашою присутністю на ринку  ІТ понад 25 років та понад пів сотні успішно реалізованих проектів, таких як:

  • Лео Кераміка
  • Eleks
  • N-iX
  • Берта груп
  • Український католицький університет
  • Львівська міська рада

Бажаєте побудувати високопродуктивну та безпечну Wi-Fiмережу – звертайтесь до команди сертифікованих спеціалістів «Петерсон Системи» – проконсультуємо, спроектуємо, встановимо, надамо технічну підтримку.