HPE StoreEasy – гнучка, ефективна і надійна система зберігання файлів.

Система зберігання даних HPE StoreEasy 1000 розроблена на базі серверів HPE ProLiant Gen10, і постачається з попередньо налаштованим обладнанням під управлінням ОС Microsoft® Windows® Storage Server 2016. Розгортання і запуск системи мережевого зберігання даних без додаткового налаштування за допомогою інструментів, які спрощують установку, запобігають поширеним помилкам конфігурації.

Компанія HPE на основі багаторічного досвіду в конструюванні і розробці створила нову консоль управління для систем зберігання даних шостого покоління HPE StoreEasy 1000.

Новий веб-інтерфейс управління з інтерфейсом API REST дозволяє адміністраторам з різним досвідом роботи в області систем зберігання даних спрощувати базові операції, зокрема керувати загальними файловими ресурсами, квотами, томами, скріншотами і пулами ресурсів зберігання.

Ефективна робота економить ваш час і гроші

Деталізована дедуплікація і стиснення даних дозволяють скоротити ємність системи зберігання, що використовується,  в середньому на 50% . Покращений засіб дедуплікаціі підтримує файли розміром до 1 Тбайт і томи розміром до 64 Тбайт.

Вбудована функція синхронізації і обміну файлами дозволяє співробітникам, персоналу, який працює поза офісом, і віддаленим відділам отримувати доступ до своїх робочих файлів з будь-якого настільного комп’ютера, смартфона або планшета, підключеного до Інтернету. Організації можуть застосовувати політики для віддаленого очищення пристроїв і установки пароля на екран блокування для захисту даних на пристроях співробітників.

Розширені можливості управління даними автоматично покращують використання ресурсів, відповідають політиці зберігання даних і посилюють захист важливих даних, навіть якщо вони були завантажені з HPE StoreEasy і відправлені поштою несанкціонованим одержувачам.

Додаткові набори прискорення флеш-накопичувачів для систем зберігання HPE StoreEasy 1660 і 1860 знижують затримку до 50%, прискорюють операції введення-виведення до 20% і забезпечують збільшення продуктивності користувачів і додатків.

Комплексний захист даних

Система зберігання даних HPE StoreEasy 1000 забезпечує багаторівневий захист даних файлів: під час зберігання дані захищаються за допомогою шифрування файлової системи і шифрування дисків Microsoft BitLocker®, під час передачі даних – за допомогою шифрування і підписів SMB. На фізичному рівні носія захист забезпечується за допомогою запірної панелі.

Системи зберігання даних HPE StoreEasy 1000 в стандартній комплектації забезпечують додаткові рівні захисту – перевіряється цілісність даних з використанням Trusted Platform Module, на мережевих адаптерах і накопичувачах використовується вбудоване мікропрограмне забезпечення з цифровим підписом, а кожні 24 години запускається перевірка середовища виконання мікропрограмного забезпечення за допомогою HPE iLO Advanced Premium Security Edition.

Інфраструктура класифікації файлів забезпечує динамічну ідентифікацію на основі налаштувань чутливості та розгорнутої системи управління доступом, заданих відповідно до вимог організації через служби Active Directory Rights Management.

Установка і запуск захисту віддалених пристроїв (наприклад, антивірусного ПЗ) у самій системі зменшує витрати та усуває труднощі, пов’язані з підключенням зовнішнього сервера захисту цих пристроїв. Запобігає втраті даних за допомогою інтерактивних миттєвих копій, отриманих з використанням Volume Shadow Copy Service, і простого хмарного резервного копіювання Microsoft Azure.

Висока відмовостійкість для безперебійної роботи бізнесу і користувачів

HPE StoreEasy 1000 Storage дозволяє збільшити час безвідмовної роботи завдяки стандартним функціям, включаючи майже безперервний моніторинг стану за допомогою системи HPE Active Health. Наявність резервних компонентів та механізму самовідновлення файлової системи, функції онлайн-перевірки та швидкого виправлення скорочують час перерв у роботі через пошкодження файлів до декількох хвилин.

Захистити дані від стандартних помилок і масштабних збоїв можна за допомогою вбудованої системи реплікації даних обсягом до 100 Тбайт, або використовуючи ПЗ реплікації Carbonite Availability для реплікації на рівні байтів в режимі реального часу.

HPE iLO Management Engine забезпечує розширені можливості діагностики і практично неперервний моніторинг для підвищення стабільності роботи та скорочення часу вимушених перерв.